Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Nieuws

Wat is het verschil tussen sublimatie en warmteoverdracht papier?
Tijd vrijgeven: 2022-12-08 15:05:25  Hits: 18

want om het t -shirt printbedrijf te starten, maar verward over de methode om warmteoverdracht afdrukken of sublimatie afdrukken, de prachtige wereld van het maken van t -shirt en gepersonaliseerde gifting.

the beide drukmethode zijn goed en goed en Uitstekend, maar de technologie en de apparatuur en machines die u kiest, zijn afhankelijk van het materiaal van de marktomvang en het afdrukontwerp. Elke methode heeft zijn eigen voordeel ennadelen. Laten we er meer over bespreken.

 De sublimatieoverdracht afdrukmethode.

 De sublimatieproces is eenvoudig en eenvoudig afdrukken van uw sublimatieprinter en warmted op hetzelfde. Net als warmteoverdrachtspapier, omvat het proces het afdrukken van een ontwerp op een vel speciaal papier - in dit geval sublimatiepapier - en het op een kledingstuk met een warmtepers drukken.

Sublimation-Printing-Process-300x157.jpg

\\ Het enige verschil is de wetenschap achter sublimatie. Sublimatie -inkten om te veranderen in gassen en over te zettennaar substraat en erin te sluiten. Sublimatie wordt overgebracht van vastenaar gasvormige toestand en vice versa. Dit betekent dat ze erg duurzaam en perfect zijn. De sublimatie werkt met polyesterstof en de polyestermengsels en werken ook met de poly-gecoate materiaal ex mokken, steen, puzzel, onderzetter, keukens enz. N

heat overdrachtspapier is een speciaal gecoat papier dat gedrukte ontwerpen overbrengtnaar shirts en andere kledingstukken wanneer warmte wordt toegepast. Het proces omvat het afdrukken van een ontwerp op een vel warmteoverdrachtspapier met behulp van een inkjet of laserprinter. Vervolgens plaatst u het afgedrukte vel op uw t

shirt en drukt u het met een warmtepers (in bepaalde gevallen werkt een thuisijzer, maar warmtepers biedt de beste resultaten). Nadat je erop hebt gedrukt, schil je het papier weg en je houdt je afbeelding mooi aan de stof. Geweldig - je hebtnu een aangepaste tshirt! Dat was eenvoudig, toch? om overdrachtspapier te verwarmen. Ten eerste werkt sublimatie alleen met polyester stoffen. Geen 100% katoen! Je kunt wegkomen met sublimeren op sommige polycotton -melanges, maar de overdracht zalniet zo helder en levendig zijn als wanneer je 100% polyester gebruikt. Omdat sublimatie geen extra laag bovenop de stof toevoegt, moet het materiaal ook wit of zeer licht zijn voor uw overdracht om te laten zien. De sublimatie biedt een uitstekende duurzaamheid.

 on de andere hand, met warmteoverdrachtspapier, kunt u aanpassen op lichte en donkere-colorde katoen, polyester en katoen-poly mengsels. En het voegt een extra laag toe. De duurzaamheid vergeleken met sublimatie is minder.

htv-printng-1-300x157.jpgdurability en feel

sublimatie gebruikt een proces waar

101; De inkt wordt onderdeel van de stof in plaats van een laag toe te voegen. Dit resulteert in een overdracht die ongeëvenaard is in zowel duurzaamheid als gevoel. Aan de andere kant voegt warmteoverdrachtspapier een laag bovenop het kledingstuk toe. Deze extra laag kan fysiek worden gevoeld en is minder duurzaam dan sublimatie en kan in de loop van de tijd vervaagd en gebarsten worden met talloze wascycli. Zoek enkele die een zachter gevoel en een grotere duurzaamheid bieden dan andere overdrachtspapers. Voor mensen dienet beginnen met een inkjetprinter, zachte textuur en grote duurzaamheid.--

voorgaand: Factoren om te overwegen voordat ...

volgende: Alles wat u moet weten over het p...