Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Nieuws

Alles wat u moet weten over het papier van warmteoverdracht
Tijd vrijgeven: 2022-12-08 15:32:22  Hits: 24

customized items zijn een enorme trend geworden. We willen allemaal alles personaliseren wat we kunnen met onzenamen of producten aanpassen die bij onze persoonlijkheden passen. Met warmteoverdrachtspapier kunt u aangepaste stofontwerpen maken, zoals t-shirts met uw huis, inkjetprinter en een handijzer. 


what is warmteoverdrachtspapier? NDink van warmteoverdrachtspapier als een type stofsticker, u kunt elk ontwerp op het papier afdrukken met uw inkjetprinter voor thuis en vervolgens op stoffen met 100%natuurlijke inhoud toepassen. Het papier heeft een speciale warmteoverdrachtstechnologie die warmte gebruikt om uw bedrukte ontwerp te smelten aan uw stof door het te drukken met een warmtepers of handijzer. overdrachtspapier?


you kan iets op het papierachtige afbeeldingen, citaten, uitspraken,namen afdrukken en het vervolgens toepassen op 100%natuurlijke stoffen. Personaliseer jassen, hoodies, shirts, broek, sokken en zoveel andere items. U kunt voor elke gelegenheid warmteoverdrachtspapier gebruiken op eennatuurlijke stof. Sportmoms maken graag shirts die steun tonen voor hun favoriete atleet en zijn

her -team; We zijn tenslotte hunnummer 1 -fannu en altijd!


 what is het beste type stof om te gebruiken met warmteoverdrachtspapier? Natuurlijke vezels. Bijvoorbeeld zijde, linnen of katoen. Het warmteoverdrachtspapier werktniet goed op polyester stoffen of stoffen met rekbare inhoud, zoals Lycra of Spandex -melanges. Zorg ervoor dat u vóór gebruik van uw stof voorafgaat aan uw stof om uit te rekken zodra de overdracht is versmolten. Zodra je stof schoon en droog is, geef je het snel ijzer voordat je het warmteoverdrachtspapier aanbrengt. Vraagt ​​u zich af hoe u de inhoudsamenstelling van uw stof kunt vinden? Zoek eenvoudig de stoflabel op de kleding en het zal u de compositie vertellen, bijvoorbeeld 100% katoen of 100% linnen.

There are two types of heat transfer paper: Transparent Heat Transfer Paper for light fabrics and White Heat Transfer Paper for dark fabrics. 


Transparent or clear heat transfer paper is mainly used to apply op witte stoffen; Het kan echter ook worden aangebracht op andere zeer licht gekleurde stoffen. Transparant warmteoverdrachtspapier is een zeer dunne en transparante film. Wanneer toegepast op gekleurde stoffen wordt de kleur van de stof weergegeven via de transparante warmteoverdrachtsfilm.

/


white warmteoverdrachtspapier wordt gebruikt bij het aanbrengen op donkerder gekleurde stoffen. Wit overdrachtspapier is een dun ondoorzichtig wit. Wanneer toegepast op gekleurde of donkere stoffen de ondoorzichtige witte overdracht voorkomt dat de kleuren van de donkere stof door de overdracht worden weergegeven. Reden is dat elke witte links rond de afbeelding zichtbaar zal zijnnadat u uw overdracht hebt op uw overdracht. Voor de beste resultaten wordt het aanbevolen om een ​​snijmachine te gebruiken, zoals een silhouetcameo of een cricut.

when met transparant warmteoverdrachtspapier dat wenog steeds aanraden om zo dicht mogelijk bij de afbeelding te snijden. Nogmaals met behulp van een snijmachine zoals een silhouet of een cricut biedt de meest precieze sneden. U kunt uw stickers echter ook met de hand uitknippen met een schaar.-both -methoden zullen werken. We raden een warmtepers aan voor de beste resultaten omdat deze constante druk en zelfs warmte veroorzaakt. Een warmtepers is echternietnodig. Veel mensen kiezen ervoor om hun handgehouden kledingijzer te gebruiken. Ons warmteoverdrachtspapier is geweldig voor beginnersbeschermers helemaal tot een geavanceerde crafter. Warmtemperatuur en druk van uw handijzer of warmtepers. We hebben volledige instructies voor hoe lang u op uw ontwerp op ons tabblad instructies kunt drukken. Klik hier voor transparante instructies voor warmteoverdracht of hier voor instructies van witte warmteoverdracht. Papier dat u moet spiegelen om uw afbeelding te spiegelen, omdat de afgedrukte zijde van het sticker wordt geplaatst op de stof waarmee u werkt. Bij het aanbrengen van het heldere warmteoverdrachtspapier blijft de achterkant aan totdat de warmteoverdracht is toegepast. Als u echter een witte warmteoverdrachtspapier gebruikt, hoeft u uw afbeeldingniet te spiegelen, omdat de afgedrukte zijde van uw sticker wordt geconfronteerd bij het aanbrengen op de stof waarmee u werkt. Een ander ding om te onthouden wanneer u met witte warmteoverdrachtspapier werkt, is dat u de achterkant uit het gedrukte sticker verwijdert voordat u op uw stof drukt. 


How weet ik welke kant van Papier om af te drukken? Als u echter een pak warmteoverdrachtspapier krijgt dat geen blauw rooster aan de achterkant heeft, zoekt unaar de zijdeachtige matte afwerking. De zijdeachtige matte afwerking is de voorkant van het papier en de zijkant waarop u uw afbeelding afdrukt. De andere kant zal een glanzende bijna glanzende uitstraling hebben. Dit geeft aan dat het de achterkant van het warmteoverdrachtspapier is enniet de kant is waarop u afdrukt.


good geluk!

 

voorgaand: Wat is het verschil tussen sublim...

volgende: No