Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Nieuws

Clear Transfer Paper - Alles wat u moet weten
Tijd vrijgeven: 2022-12-08 14:34:26  Hits: 9

are u op zoeknaar een overdrachtspapier dat de vinylinstallatie op T-shirts zal verbeteren? Vervolgens bent u op de juiste pagina geland, terwijl we u kunnen bespreken en u aan het licht brengen wat u moet weten op duidelijke overdrachtspapers en hoe u deze kunt gebruiken om effectieve ontwerpen te bereiken. Het heldere overdrachtspapier wordt gebruikt in combinatie met doorzichtige overdrachtsbanden.

De banden worden later aangebrachtna het gebruik van een warmtepers om het ontwerp in de stof te plakken. De banden zijn essentieel bij het werken aan meerdere ontwerpen, en je moet de ontwerpen goed in één stof opruimen.

Before we springen in de details op Clear Transfer Paper, heb je een idee wat het is? Zoniet, laten we u een korte beschrijving geven om een ​​beter begrip van dit artikel te krijgen.

what is een duidelijk overdrachtspaper?

a Clear Transfer Paper is een t-shirt -overdrachtspaper dat de afgedrukte afbeelding of het ontwerp laat zien zonder Het tonen vanniet -printen papier op de stofna het maken van de overdracht. Het duidelijke overdrachtspapier is van pas, vooral in gevallen waarine U werkt aan een delicaat ontwerp, en u moet gedetailleerd zijn in plaats van de achtergrond van het ontwerp te trimmen.

How om Clear Transfer Paper

if te gebruiken, u gebruikt inkjet -overdrachtspapier, het is het beste om het op het licht te begeleiden Stoffen. Het inkjet -overdrachtspapier is het beste voor witte of lichte stof, omdat het wordt gemaakt met behulp van een doorschijnende membraan dat u uw afbeelding kunt afdrukken, uw tekst kunt ontwerpen of uw afbeelding kunt spiegelen. Neem eerst uw heldere overdrachtspapier en plaats T rechtstreeks op de stof terwijl unaar beneden kijkt. Gebruik vervolgens warmte zoals een ijzeren doos om de afdruk op het oppervlak van de t-shirt te drukken. Als u het overdrachtspapier correct toepast, krijgt u een afbeelding van goede kwaliteit die zacht, flexibel is en een duidelijke achtergrond heeft.

Hoe, voor u om totale transparantie te bereiken, er zijn een paar dingen waar u kennis van moetnemen:

if U drukt een ontwerp af datniet 75% van het overdrachtspapier bezet, het zou het beste zijn om het overtollige te verkleinen. Vooral als u tijdens het bijsnijden een t-shirt afdrukt, laat u een voorsprong achter, ongeveer een kwart-inch rond de omtrek.

also, om maximale transparantie te bereiken, zorg er dan voor dat u alleen lichte shirts gebruikt. Het witte of lichte shirts -membraan is doorzichtig, dus als u een afbeelding erop toepast, zijn het ontwerp en de afbeeldingen heel duidelijk. Wanneer u witte stof gebruikt, zal elkniet -afgesproken doorschakelend overdrachtspapier op de achtergrond opgaan. Het resulteert in een schaduw, heldere of geen kleur dienauwelijks zichtbaar is.

to betere beeldresultaten bereiken, donkere afbeeldingen of zwaardere ontwerpen gebruiken. Als u bijvoorbeeld een zeer donkere kleur of een afbeelding-rich kleur afdrukt, zoals Deep Red, valt de afbeelding meer op dan lichte-colored afbeeldingen.

also, afgezien van het gebruik van de witte stof om maximaal te bereiken Transparantie, u kunt ook de gekleurde stoffen gebruiken en transparantie bereiken. Het enigenadeel dat u kunt tegenkomen, is echter beperkt tot het aantal kleuren dat u in uw ontwerp of afbeelding kunt opnemen. Om consistente resultaten te krijgen, houd je je aan de duimregel: hoe donkerder de stof, hoe donkerder het beeld zou moeten zijn. Hierin moet u ervoor zorgen dat de afbeelding die u gebruikt donkerder is dan het t-shirt waarop u het afdrukt. Dat is waare We krijgen de beperking van kleuren. Zelfs als u echter donkere kleuren gebruikt in het afdrukken, omdat de donkere kleuren geen doorschijnende basis bieden, zal het doorzichtpapier waarschijnlijk op de achtergrond vervagen.

do voelt zichniet ontmoedigd als u een donkere kleur voor uw ontwerpen wilt gebruiken voor uw ontwerpen ; Donkere kleuren werken goed met subtielere ontwerpen, die u ook kunt verkennen.


voorgaand: No

volgende: Tips voor het gebruik van het Cle...