Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Nieuws

Factoren om te overwegen voordat u een duidelijk transferpapier koopt
Tijd vrijgeven: 2022-12-08 14:48:04  Hits: 12

1. Having Een inkjet -printer

it zou helpen als u een inkjetprinter of een laserprinter had voor clear overdrachtspapers to werk. Deze warmteoverdrachtspapieren werken met een van de twee printers. Dus als u een inkjetprinter bezit, hebt u een inkjet warmtoverdracht papiernodig, terwijl als u een laserprinter heeft, u een laserwarmtoverdrachtspapiernodig hebt.

if U weetniet zeker of uw printer inkjet of laser is , u kunt een paar manieren gebruiken om te bevestigen. In de meeste printers vindt u de modelnaam op een label dat op het oppervlak wordt weergegeven. Sommige printers specificeren op zijnnaam als het' s een laser of inkjet. Stel dat uw printerniet is opgegeven als een laser of een inkjet; U kunt de buitenkant scannen om de modelnaam te bevestigen. Als je het kunt zien' s exterieur ennog steedsniet'niet de modelnaam krijgt, kunt u het modelnummer googlen en het exacte model krijgen waarmee u werkt. Om te bepalen of uw printer een laser is of een inkjet is om uw printer te openen en te kijken of er cartridges of inkttoners binnen zijn. Inktcartridges zijn kleine doos

anding containers die vloeibare inkt dragen dienormaal aan de onderkant van de patroon worden gezien. Om tonercartridges te gebruiken, moet u ze vullen met tonerpoeder in plaats van inkt.

-also, u kunt de fabrikant van uw printer een oproep geven om het model van uw printertype te bevestigen. Ze kunnen u advies geven over de HTP die goed zal werken met uw model.

2. De kledingkleur

wanneer we het hebben over de kleur van de kleding die u wilt afdrukken, worden zaken een tijdje cruciaal. Stel uzelf bijvoorbeeld enkele vragen voordat u het doorschakelingspapier krijgt, bent u van plan om witte stof af te drukken? Of je wilt donkere shirts afdrukken. Deze informatie is cruciaal omdat lichte

colored en duistere verschillende overdrachtspapieren vereisen.

this is waarom u enthousiast moet zijn bij het gebruik van duidelijk overdrachtspapier op een licht kledingstuk. Wanneer u duidelijk overdrachtspapier op een licht kledingstuk gebruikt, vertrouwt de toner zoveel op de witte achtergrond om zichtbaar te zijn, waardoor eennauwkeurige kleur wordt geproduceerd. Het geval is echter anders op een donkere achtergronden; Wanneer u een duidelijk overdrachtspapier op de donkere-colored kledingstukken gebruikt, worden de inkt en toner doorzichtig, waardoor het moeilijk wordt om de afdruk te zien. In dit geval zijn de meeste donkere kledingstukken bekleed met witte rug of coating eronder voordat ze afdrukken om de kleuren levendiger ennauwkeuriger te maken. Aan de andere kant hebben de overdrachtspapieren voor witte kleding alleen de duidelijke overdrachtslaag die het ontwerp afbeelt dat u op het kledingstuk wilt afdrukken. . Zolang je een idee hebt van de details van de kleuren, verloopt je werk soepel. Het belangrijkste is om te weten hoe u lichtkleuren en donkere kleuren kunt onderscheiden en het juiste overeenkomstige papier voor elk van hen kunnen kennen. 

3. Het kunstwerk dat u afdrukt

-Before u een warmteoverdracht koopt, zorg ervoor dat u op de hoogte bent van het kunstwerk dat u zult behandelen. Wat voor soort details wilt u bereiken met het duidelijke overdrachtspapier? Wilt u gedetailleerde foto's afdrukken, of is het kunstwerk waarop u werkt? Als u met afbeeldingen gaat, moet u zich ervan bewust zijn dat vectorafbeeldingen lijn- of vorm

-gebaseerde ontwerpen zijn die u ook kunt maken met Adobe Illustrator of de Corel Draw. Ze zijn ook gemakkelijk te hanteren, omdat ze gebruikelijk zijn tijdens het gebruik van warmteoverdrachtspapier.

if U bent van plan om vectorafbeeldingen af ​​te drukken, het zal een overwinning voor u zijn! Vectorafbeeldingen werken goed met alle warmteoverdrachtspapieren, of hetnu laser, inkjet, licht of donkere kledingstukken is. Als u echter foto's wilt afdrukken met gedetailleerde afbeeldingen, beperkt u uzelf tot een specifiek, wissen overdrachtspapier.

With -foto's, u moet bij inkjet

transfer papier voor lichten houden;-this is omdat inkjetprinters kunnen afdrukken Een verscheidenheid aan kleuren en ervoor zorgen dat ze er realistisch uitzien met een hoge resolutie van-quality. Het werkt wanneer u inkjet -overdrachtspapieren gebruikt tijdens het drukken van donkere kleuren, hoewel het met een klein ongeluk wordt geleverd. Het inktoverdrachtspapier voor donkere kleuren is een ondoorzichtige kleur met een dikke witte coating. Nadat u de afbeeldingnaar het shirt hebt overgebracht, kunt u de dikke laag voelen.

on de andere hand, met behulp van laserpapier is erg moeilijk op foto's, omdat standaard laserprinters zijn ontworpen om gewaagde kleuren te bereiken. Als u een laserprinter op foto's gebruikt, zorg er dan voor dat u een meer geavanceerde gebruikt om de witte toner te gebruiken. Met een laserprinter die de witte toner gebruikt, kunt u een verscheidenheid aan kleuren afdrukken en u gedetailleerde foto's in uw afdrukken geven.

You moet altijd foto's afdrukken met inkjet warmteoverdrachtspapier terwijl u witte of lichte kledingstukken gebruikt om het bovenstaande samen te vatten. Als u vectorkunst afdrukt, kunt u elk warmtoverdrachtspapier zien.  -

voorgaand: Tips voor het gebruik van het Cle...

volgende: Wat is het verschil tussen sublim...